Over ons

Sotec Recreatietechniek is een Nederlands bedrijf, gesitueerd in Zaandam. Ons bedrijf heeft zich in de afgelopen 15 jaar onderscheiden als betrouwbare specialist in de recreatiewereld. Onze toegangscontrole en signaal systemen zijn een van de meeste robuuste en betrouwbare systemen die er op dit moment aangeboden worden.

Wij offeren high end oplossingen door klanten focus, flexibiliteit en professionalisme, tegen betaalbare prijzen. Dit stelt ons er toe in staat om onze systemen volledig gespecialiseerd en gepersonaliseerd op te leveren.

Sotec is gestart in Nijverdal, door Arjan Schipper en Raimond Hogenkamp. Zij hadden een ruime ervaring in sanitair gebouwen, en hebben in de afgelopen 14 jaar vele unieke producten en innovatieve ontwikkelingen op de markt gebracht. Na deze 14 jaar werd het tijd om er voor te zorgen dat er een groot bedrijf achter Sotec kwam te staan, om de service op pijl te houden.

Begin 2015 is Sotec Nijverdal overgenomen en zal Sotec als Sotec Recreatietechniek verder gaan. Met Roland Stek als eindverantwoordelijke gaat Sotec nu verder met een groot team aan service engineers en programmeurs achter hem. Hierdoor zal Sotec Recreatietechniek ook op de lange termijn een grote speler in de markt blijven door een gegarandeerde continuĂŻteit.


Neem-contact-op